Tatooinefactory

Ez a honlap a Csillagok Háborúja filmek hangulatát próbálja felidézni a régmúlt időkből. Különösképpen a Tatooine bolygó világával, élőlényeivel foglalkozik terjedelmesebben, de helyet kap az oldalon a különleges hírek és információ is.

2010-es meglepetés:


Remélem érzitek már az erőt, hiszen november harmadikán itthon is megjelenik a Star Wars: A klónok háborúja teljes első évadja. Sajnos extrák nélkül, angol 5.1-es és magyar 2.0-ás hanggal, magyar és angol felirat kíséretében, négy lemezen.


swcwse1hun


A 3. évad kezdése ezúttal nem jedi-központú, s még csak nem is az előző szezonra jellemző fejvadászok állnak a történet centrumában, hanem a klónkatonák. Már korábban is voltak kisebb-nagyobb epizódok a Jango Fett-hasonmásokról (mint a dezertáló), és most is az évadnyitó több, mint a felét ők tették ki. Az írók egyértelműen közelebb akarják a nézőkhöz hozni a katonákat, némileg emberibbé és valóságosabbá tenni, érdekes személyeket létrehozni belőlük. Hogy ez sikerült-e, azt mindenki döntse el saját maga, én egyelőre a negatív oldalon állok, még mindig nem kedvelem különösebben a klónokat. A tovább mögött folytatom.

A kezdés első fele alatt megismerhettük egy osztagnyi klónt, akikkel az első évad eleje tájékán már találkoztunk. Nem tudom, hogy ki emlékszik rájuk, de még régen játszódott a Kamino közeli Rishi-rendszerben egy epizód (Rookies címmel), ahol a csapat – Echo, Fives, Droidbait, Cutup és Hevy – egyszer már megvédte az otthonát. Ezúttal is ők a főszereplők, azonban az időben visszaugorva néhány évet. Nyomon követhetük, hogyan mentek át a végső próbán, hogy végre kilépjenek a kadétok közül, és igazi katonák legyenek.

A második epizód már a Rishi-rendszerbeli incidens után játszódik, amikor is a csapat visszatér a Kaminora, hogy megvédje szülőhazáját Grievous tábornok és Asajj Ventress közös támadásától. Feltűnnek a régi szereplők és újabb hősies helytállásokat láthatunk, de a szeparatistáknak is tudniuk kell, hogy nem lesz olyan egyszerű leállítani a klónok gyártását, hiszen Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi és Shaak Ti áll a védelmező csapatok élén.


SW-CW 3x01-c


Clone Wars 1.évad · Clone Wars 2.évad · Clone Wars 3.évad .... Clone Wars 3.évad
- 1. és 2.rész(dupla) 3.rész. 4.rész. 5.rész. 6.rész. 7.rész. 8.rész. 9.rész -
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 51
Tegnapi: 112
Heti: 299
Havi: 2 162
Össz.: 585 283

Látogatottság növelés
Oldal: The Clone Wars - Harmadik évad
Tatooinefactory - © 2008 - 2020 - tatooinefactory.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »