Tatooinefactory

Ez a honlap a Csillagok Háborúja filmek hangulatát próbálja felidézni a régmúlt időkből. Különösképpen a Tatooine bolygó világával, élőlényeivel foglalkozik terjedelmesebben, de helyet kap az oldalon a különleges hírek és információ is.

File:468 8.png

A Lázadók Hajnala

(2.)

 

IT-O Interrogator

 

Különleges Karakterek

EV supervisor droid

Jango Fett

Orn Free Taa

Cancellor Valorum

Halál: 21 BBY Coruscant

Sate Pestage: Coruscant

Jedi Temple

Erőhasználó Karakterek

Az Erőhasználó karaktereket, csak a haláluk napjáig lehet megírni  a történetben. (Asztrált lényként való visszatérésük nem lehetséges) Jedi képességekkel csak ezek a karakterek szerepelhetnek.

 

Plo Koon halála: 19 BBY - Cato Neimoidia

Even Piell

Plo Koon

Ki-Adi-Mundi

Adi Gallia

Padawan Bairdon Jace és Khaat Qyin

 

Pau'an faj

 

Nute Gunray (Gunray halála: 19 BBY Mustafar)

 

Dooku Gróf (Sith Lord)          Lightsaber          Solar Sailer

Dooku halála: 19 BBY (Invisible Hand)

 

Typho és Chrin

 

Qui-Gon Jinn (karaktertörténet nem írható)

 

Fizetőeszköz és átváltása

Wupiupi munten-Hutt valuta

 

 • Peggat: een gouden munt ter waarde van 4 Trugguts, 64 Wupiupi of 40 Credits
 • Truggut: munt ter waarde van 16 Wupiupi of 10 Credits
 • Wupiupi: munt waarvan er 16 in een Truggut gingen, of 64 in een Peggat

 

 

Egy különleges karakter: történeteinek megírása, különleges ismereteket igényel.

BT-16 Perimeter droid

"B'omarr walker"

A BT-16-os Perimeter droidokat a B'omarr Monks használta. Egy "titokzatos vallás", mely 700-éve átkerült a Tatooine bolygóra.

Amikor egy B'omarr szerzetes felvilágosult, az agyát eltávolították egy különleges eljárással, és áthelyezték egy tápanyaggal töltött üvegbe.

Az agyat igen nagy tiszteletben tartották, mely egy erre a célra átalakított Bt-16-os droidba került, s így járta Jabba palotájának útvesztőit.

Tudnivaló: Jabba palotáját évszázadokkal ezelőtt, a titokzatos B'omarr szerzetesek kolostoraként építették. Később banditák támadták meg, majd az egész kolostort az ellenőrzésük alá vonták, a szerzeteseket pedig a föld alatti járatokba kényszerítették.

 

Jabba the Hutt

 

Toydarian faj

 

Darth Maul

Születés: 54 BBY - Iridonia  (Halál: 32 BBY Naboo)

 

Lightsaber

 

Scimitar: ( hajóhossz: 26.5 méter )

(Sith Infiltrator)

 

Valin Draco

Valin Draco emberi származású Jedi lovag volt, aki harcolt a klón háborúk alatt a Köztársaság ellen.

(Draco halála: 19 BBY)

 

 

Ezüst Holdak Szervezete

File:Yavinkotor.jpg

Telephely: Yavin 4.

Tevékenység: A Galaxis egész területén

 

Rövid történet

Két évvel a Geonozisi csatát követően egy maroknyi Köztársasági úgy döntött, hogy felhagy a Szeparatista társaság ellen vívott csatározásokkal és egy vállalkozást alapít. (Nos ezek vagyunk mi). Az új személyazonosságok megszerzésében segítségükre volt Amidala szenátor, és a Nabooi TITKOSSZOLGÁLAT. Valódi személyazonosságuk eltörlésére felkérték a HOLONET egyik kiváló vezéregyéniségét, kinek nevét, sajnos ezen sorok között, nem említhetjük. A különös társaság az Ezüst Holdak Szervezet nevet kapta.

 

A Társaság alapító tagjai:

- BoShek

- Chalmun

- Wuher

Új Tagok:

- Mat Rags

- Kitster Banai

- Yade M'rak

 

A szervezet hajója: egy Royal air cruiser - két pilótás gép,

egy J-type diplomatic barge egy Pelta-class fregate és egy

Nantex-class territorial starfighter.

 

 

 

Az Ezüst Holdak Szervezetének szövetségesei.

(Mustafarian) szövetségesek, kik elutasítják a Szeparatisták elveit, és egy nyugodtabb világról álmodoznak. A szövetség azonban veszélyben van a Szeparatisták Mustafaron fölépített bázisa végett.

 

Sajnos a Szeparatisták az összes HoloNet adást leellenőrzik, így létre kellett hoznunk egy védett vonalat a Yavin 4.  és a Mustafar bolygó között.

A Védett Vonal Holoszáma:

AA/B-0931-3422-63949988

 

A védett holoszám, csak a szövetségesek számára elérhető. Ha a HoloNet csatorna számát (a fent leírtakat) a karaktertörténet lapjának aljára feltüntetik, az plussz creditegységet kap.

 

És akadt néhány segítőnk az Utapaui Harcosok között is.

 

Közvetlen összekötőnk, ha a hálózat működőképtelen, egy Ubese fejvadász.

 

File:Mat rags.JPG

Tatooine-i összekötőnk pedig: Mat Rags

 

Mat Rags megvásárolta Anakin Skywalker győztes gondoláját.

 

 

 

További Szabályok - Fontos tudnivalók

 
 
 
(1) Főoldal> ‎<(2) Folytatások

FAQ/GYIK

K: Mi ez az egész?
V: Internetes szerepjáték, amely az SW világában játszódik.

K: Hol tudom magamat jobban beleásni a dolgoba?
V: Szétnézel az oldalon először; történelem, leírások.

K: Hogyan tudok játszani?
V: Elküldöd a (taung666@gmail.com) címre, hogy játszani szeretnél és megvárod a visszajelzést.
K: Mennyit kell várnom?
V: Az adminok leterheltségétől függ, max 1-2 nap.

K: Mit kell tudnom a játékmenetéről?
V: Fusd át a szabályok rovatod ahol az általános fórum használatról, a játék etikai kódexéről és magáról a játékmenet szabályzatáról kapsz részletes ismertetőt.

K: Mi van ha olyan kérdésem van amire nem találok választ a honlapon?
V: Írj egy e-mailt!
 
K: Fontos a regisztráció, az e-mail címen?
V: Nem fontos a regisztráció, de a történetek megírása, elbírálása és díjazása szempontjából, jó ha elküldöd a személyes címedet.
(Nagyon fontos: a játékos címével nem él vissza az adminok három fős társasága, ezt viszont minden esetben mi is elvárjuk a játékos részéről.

 

2. Játék etikai kódexe:

 

 1. Te mint felelős játékos, azzal hogy regisztráltál elfogadod az alábbiakat:
 2. Tiszteletben tartod mások írását és eszerint viselkedsz.
 3. A kitöltött sablonoknak megfelelően alkotod meg államod/szektorod/bolygód/flottád/hadsereged/stb-d alapjait és a továbbiakban ez alapján játszol.
 4. Mielőtt elkezdenél írni átnézed a Star Wars-sal kapcsolatos dolgokat. Mindig a Star Warshoz kötődő dolgokat lehet csak leírni a karaktertörténetbe. Nem írhatunk bele más vlágokból - filmekből, szereplőket és járműveket.
 5. Mielőtt bárkit kritizálnál, ha olvasol egy írást, vedd figyelembe, hogy a saját történeted megüti-e a mércét.
 6. Mindig tartsd szem előtt: ez egy játék, nem lehet befolyással a valós életedre.
 7. Te mint felelős vezető a játékban, mindig olyan hangnemmel írj ahogyan ezt elvárnád fordított esetben.
 8. A játék során az alábbiak vezéreljenek: ha én írtam egyet, megvárom az elbírálást, és ha akarom utána tovább bővítem a karaktertörténetet.
 9. Engedély nélkül NEM mozgatjuk más játékosok karaktereit, egységeit, államait, stb-t. (Ez, azért jó szem előtt tartani, mert ha több karaktertörténet elkészül egyszerre, és te egy másik karakterrel elkezdesz szövetségre lépni, vagy ellenfele leszel; nos a másik karakterét nem toljuk rossz vagy jó irányba, de a saját karakterembe beleírhatom mint mellékszereplő).
 10. Csak azzal játszhatsz ami a tiéd!

 

 

3. A játékmenethez vonatkozó szabályok:

Mivel ez többnyire írásokon alapuló folyamatos történetmesélés, nagyon nehéz olyan szabályokat alkotni amelyek mindenkor betarthatók. Ezért az alábbi irányelveket és kereteket határozzuk meg a zavartalan játékmenet érdekében:

 

 

 1. A saját államodon belüli történések amíg azok NINCSENEK ráhatással semmilyen intergalaktikus kapcsolatra (például: belpolitika, belviszály, rendeletek, stb), addig szabad kezet kapsz azok alakításában. A Te államodat aszerint formálod ahogyan az Neked szimpatikus

1.1  Ennek fényében, elfogadod amit a másik ír a saját államával kapcsolatban

1.2  Ha nem fogadod el a játék keretein belül az alábbiakat,  akkor nem tudod LEGÁLISAN megtenni: szankcionálni, diplomáciai jegyzéket eljuttatni, közleményt kiadni, konferenciát összehívni, stb.

 1. Interakció államok között

2.1  Amennyiben felhívást intézel egy adott államhoz a következőt kell tenned: jegyzéket juttatsz el hozzám,  illetve felhívást teszel közzé (amennyiben hivatalos ügyről van szó) a Diplomáciai topicban. (Diplomáciai topicként használd a megadott e-mail címet). A formális eljárás mindig ez, mindaddig amíg az interakció államok szintjén valósul meg.

2.2  Háború esetén az alábbi lehetőségek állnak a rendelkezésedre: hadat üzensz a Diplomáciai topicban (e-mail címen) és megírod a háborúhoz kapcsolód bejegyzéseket. Második opció: a háborút megindítod, egy Inváziós karaktertörténeti írással. (Természetesen ez, csak akkor lehetséges, ha a karakterednek már van hadserege).

 1. Háború

3.1  Háború esetén mindenki a saját egységeit irányíthatja, az ellenfélét nem. Mivel a háború egy kényes téma, ezért javasoljuk, hogy mindig ez legyen a végső érved.

3.2  Lépések a háborúban nyilván a támadó fél bejegyzésével indul (a korábban leírtak szerint), az admin értesíti e-mailben a támadott felet, majd, ezután a támadó köteles megvárni a védekező reakcióját. Kivétel ez alól, amennyiben a támadó több fronton támad. De ugyanúgy érvényes, hogy az első hozzászólás után köteles megvárni a támadó fél a védekezőt.

3.3  Jogorvoslatot kérhetsz amennyiben: a támadó fél nem várta meg a reakciódat, és leigázta a hadseregedet vagy ha olyan számokat alkalmaz amelyek nem felelnek meg a valóságnak a te részedről.

3.4  Háború kimenetele:

 1. Gyártás

4.1  Minden állam köteles beküldeni a frissített flotta felosztását illetve gazdasági teljesítéseit, stb minden olyan esetben ha abban változás állt be. Egy központi adatbankban ezeket tároljuk, és senki számára nem lesznek hozzáférhetők, abban az esetben ah ezeknek az információknak a titkosítását kérik az adott államok. Ennek egyszerű okai vannak: egy háború esetén ellenőrizni tudjuk, hogy ki mennyi hajót használ fel, illetve, hogy megelőzzük a: titkos tartalékok bevetését.

4.2  Nincsenek ezeken felül titkos tartalékok.

4.3  A veszteségeket fel KELL tüntetni, és azok felvezetésre kerülnek az adatbankban az adminoknál. (Az adminok, mindenről részletes leírást tartanak fenn).

 

 

 

Star Wars: In Concert. You need at least Flash Player 9 to view this site.
Please download from the link below.

 

Star Wars Trilogy

 

Star Wars: The Force Unleashed. LucasArts and the LucasArts logo are registered
trademarks of Lucasfilm Ltd. © Lucasfilm Entertainment Company Ltd. 

 

Includes cast and crew listings, news, photos, articles, transcript, promotional
merchandise, and fan creations.
 
 

 

 

Játék:

A free online role-playing simulation game based on the Star Wars universe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 54
Tegnapi: 112
Heti: 302
Havi: 2 165
Össz.: 585 286

Látogatottság növelés
Oldal: Star Wars játék: A Lázadók Hajnala (2.)
Tatooinefactory - © 2008 - 2020 - tatooinefactory.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »