Tatooinefactory

Ez a honlap a Csillagok Háborúja filmek hangulatát próbálja felidézni a régmúlt időkből. Különösképpen a Tatooine bolygó világával, élőlényeivel foglalkozik terjedelmesebben, de helyet kap az oldalon a különleges hírek és információ is.
Leia hercegnő apja Liz Taylorral lépett le

Leia hercegnő apj...

Leia hercegnő apja Liz Taylorral lépett le Leia hercegnő apja Liz Taylorral lépett le! Botrányos önéletrajzi könyvet adott ki a Csillagok háborújának Leia hercegnője, Carrie Fischer. A most ötvenkét éves színésznő édesapja a híres énekes, Eddie Fischer, míg édesanyja, Debbie Reynolds színésznő. Carrie kendőzetlen őszinteséggel vallott nem mindennapi gyermekkoráról és Hollywood visszásságairól.Leia hercegnő lefeküdt Harrison Forddal

Leia hercegnő lef...

Leia hercegnő lefeküdt Harrison Forddal 30 évvel a legendás Csillagok háborúja első trilógiájának forgatása után vallotta be Carrie Fisher, bizony elcsábította a forgatások során Harrison Ford-ot.

A most 51 esztendős színésznő Leia hercegnőt alakította a Star Wars első trilógiájában. Fisher egy showműsorban vallotta be, hogy nem csak a mozivásznon szövődött szerelem a hercegnő és Han Solo között, hanem a való életben is közeli kapcsolatba került Harrison Forddal.

A színésznő elmondása szerint nagy bajba is kerülhet, de így, három évtized múltán bevallja, hogy lefekedüdt a most 63 éves színésszel. Még a részleteket is elárulta: az egyik forgatási nap végén, Tunéziában beoosont Ford szobájába, aki ádámkosztümben csodálkozott rá a gyönyörű színésznőre. Innen a folytatást már mindenki sejtheti.

A dologban csak az a kellemetlen, hogy a Csillagok háborúja 1976-os forgatása alatt Harrison épp házas volt, hisz akkori feleségétől, Mary Marquard-tól csak három esztendővel később vált el…Inkább nálunk forgatnák a Csillagok Háborúja sorozatot

Csehország helyett inkább nálunk forgatná az új Csillagok Háborúja sorozatot George Lucas, írja a The Wall Street Journal. Mint mondja, nálunk jobbak a feltételek és adózni is jobban lehet. Tavaly egyébként mintegy 250 millió forintot hagytak hazánkban a külföldi filmesek.


 

 Megint teljes a Star Wars enciklopédia

Steve Sansweet, a Lucasfilm rajongói kapcsolatokért felelős igazgatója - Pablo Hidalgo, Bob Vitas és Daniel Wallace közreműködésével - hiánypótló kiadvánnyal lepte meg a rajongókat: 10 évvel az előző kiadás után elkészítette az időközben jelentősen kibővült Csillagok háborúja-galaxist bemutató The Complete Star Wars Encyclopediát, amely megjelenése óta minden bizonnyal már rengeteg Star Wars-rajongó gyűjteményének lett ékessége.
Nap napi járása (Föld forgása) szimulátor (interaktív magyarázat) Rengeteg
beállítási lehetőség. Érdemes kipróbálni a napéjegyenlőségek és a napfordulókfeliratok

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 48
Tegnapi: 112
Heti: 296
Havi: 2 159
Össz.: 585 280

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek
Tatooinefactory - © 2008 - 2020 - tatooinefactory.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »