Tatooinefactory

Ez a honlap a Csillagok Háborúja filmek hangulatát próbálja felidézni a régmúlt időkből. Különösképpen a Tatooine bolygó világával, élőlényeivel foglalkozik terjedelmesebben, de helyet kap az oldalon a különleges hírek és információ is.


431px-swaotc3-fc.jpg


starwars98745621.jpg


pastgen_starwars_160x600.gif
Saját Karakter és Történet


Az előtörténet jogvédett anyag. Másolásá, átírása, büntetőjogi felelősségrevonást eredményezhet.347x593_pixels_file_size-41_kb-image_jpeg.jpg


Tar'Nook Reevill


Nem: férfi

Faj: ember

Születési hely: Fondor

Életkor: 28 év

Magasság: 1,98

Foglalkozás: vállalkozó, Bányatulajdonos

Felszerelés: sugárpisztoly, vibrotőr, komlink, bőrruházat

Bszélt nyelvek. Galaktikus közös nyelv, Hutt, BothaELŐTÖRTÉNETLeague of Tapani Freeworlds


Fondor Bolygó


Reena és a Reevill Ház logója


Előtörténet


Galaktikus idő: a Yavini csata előtt 10-évvel.


Tar'Nook Reevill 28 évvel ezelőtt látta meg a napvilágot a Fondor neű bolygón. Édesapja, Calvoos Reevill a Szenátus nagyrabecsült Főigazgatója. Érthető volt tehát, hogy nagy elvárásokkal tekintett feleségével Ilaaunnal együtt a kis jövevény felé.

Reevill gyermekkora átlagosnak, nyugodtnak mondható, habár hamar kitűnt a többi gyermek közül különös, irányító és szervezőképességével.

Így hát, folyamatos teljesítés hajtotta állandóan, és iskolai tanulmányaiban is a legmagasabb rangú elismeréseket szerezte. Ám, ekkor még nem volt a birtokában az összes tudás, így beíratkozott az Egyetemre. Itt sok mindent megtanult, és sok új információ jutott a birtokába, ráadásul sok minden megváltozott a való életben is. Kikiáltották a Galaktikus Birodalmat.

Édesapja és édesanyja ekkorra magas pozícióbeli beosztást értek el a Szenátusban, így Calvoos Reevill, "az apa", fiát a magasrangú szenátusi pozíció továbbvitelére szorgalmazta.

Reevillnek ez nem igazán tetszett, így a közeli Anngaara űrkikötőben megkereste régi gyermekkori ismerősét Drak Cast hajókapitányt, és megfelelő fizetség ellenében, a szüleitől el sem búcsúzva Coruscantra vitette magát, az ottani féltestvéréhez Chaak'Rotorhoz. Itt jó vezetői képességének és nem kisebb elszántságának figyelembevételével Chaak'Rotor másodpilótaként alkalmazta őt két évig a DP 20 as szállítóhajón, de igazi énjét még nem fedte föl ismerősei előtt. Így csak féltestvére tudott arról, hogy Reevill titokban a Birodalom kegyének az elnyeréséért, Coruscanton találkozott Janus Greejatus Birodalmi elöljáróval.

Greejatus tájékoztatta Reevillt, hogy a Velusia bolygón az apja elhunyt testvérének hatalmas birtokai vannak, melyek csak az ő irányítása alatt virágozhatnak fel újból. Így Greejatustól Reevill megkapta  a titkos megbízást, hogy vegye azonnal irányítása alá az elhagyott birtokokat, melyeken azóta is titkos Bánya-Gyárak működnek. Parancsba kapta még, hogy az ott folyó titkos bányászati termelésekről, őt magát Greejatust minden nap holoüzenetben tájékoztatnia kell.


janus_greejatus_death_star_ii..jpg

Janus Greejatus (tanácsadó)

Janus Greejatus emberi származású lény volt a Sötét Oldal hatalmában, valamint Palpatine tanácsadója volt, fiatal kortól kezdve. Greejatus féktelen gyűlöletet viselt a nem emberi származású lények iránt.

Palpatine korán felkínálta Greejatusnak azt a szerepet, hogy legyen tanácsadója a Legfelsőbb Kancellárnak.

Amikor a Köztársaság átalakult Galaktikus Birodalommá, nos, ebben az új rendszerben, Greejatus tagjává vált a Császári Kormányzótanácsnak.Indulás-érkezés

Az idő elérkezett: Reevill elindult a nagy útra. Hátra hagyta ismerőseit, és belevágott az ismeretlenbe. Miután megérkezett Velusiára a Bányatársaságok központjába, naplójába a következő bejegyzést kerekítette:


(Velusia) Bányanapló bejegyzés (Titkosítva: A/ACA-233-kóddal)

Greejatus Birodalmi elöljárótól megbízást kaptam apám elhunyt testvérének, hatalmas birtokainak a vezetésére Velusián. Greejatus azt persze nem kötötte az orromra, hogy miféle Bányatársaságokról-cégekről van itt szó, de az átadás-átvételnél az mindjárt kiderült,hogy csak báb vagyok a Birodalom elöljárójának a kezében.

(Egy fontos megjegyzés: a Velusia egy óceánokkal tarkított bolygó, így az öröklött birtokok legnagyobb része a víz alatt található.)

A munkát megkezdtem. Felelős vagyok a kezem alá tartozó emberek és más külvilági lények életéért, de szem előtt tartva megbízatásomat, könyörtelenül elbánok az árulók és semmittevők hadával. Megbízásom a nehéz körülmények ellenére teljesítem, és minden nap jelentek a Birodalmi elöljárónak.

Velusia Bolygó

A Velusia egy óceánokkal borított bolygó a Velus Rendszerben, nem messze a Perlemian kereskedelmi útvonalaktól. A bolygó körül két hold kering.

A bolygón szétszórt, jórészt vulkanikus szigetcsoportok vannak. Az embereknek egy alfaja él itt, az Aguar.

Az óceánokkal tarkított felszínen egyetlen űrkikötő található egy kialudt vulkán közepén, a Mount Hollow.


A második nap

Az érkezést követő második napon Reevill még mindig nem tudta eldönteni magában mi érdekli őt legkevésbé: a Velusia bolygó szépsége, vagy a bolygón dolgozó lények mértéktelen elnyomása. Azt viszont tudta; azért vállalta el ezt a különös megbízatást, hogy kiiktassa a Birodalomra leselkedő veszélyt (melyet az előljáró árult el neki titokban), és így segítséget nyújtson tisztelt felettesének, és magának az uralkodónak.

Reevill, azonban azt is tudta: a Velusiai társadalom - ha egyáltalán van ilyen - a felsőbb vezetés javát szolgálja. Az uralkodó osztály tagjai semmibe veszik a munkára kényszerítettek ezreit, akik az ő különös szeszélyeikért robotolnak a vízalatti Bánya-Gyárakban. (Reevillnek döntenie kellett).

Codru-Joss (Munto Codrui élőlény)

Reevill kinevezett Bányafelügyelője, Codru-Joss felelős a továbbiakban a Velusián, az óceánok mélyén, azért, hogy a Kegyelmes Főúri Előljáró akarata a Bányatársaságoknál érvényre jusson, és a mélyüzemi dúracél bányászat zökkenőmentesen folytatódhasson.


250px-codru-ji_uaa.jpg

Codru-Joss

a Munto Codru bolygóról származó lény


Munto Codru bolygó rövid története


Munto Codru bolygó megmaradt elszigetelt bolygónak, mert nem volt olyan terep, amely lehetővé tette volna, hogy az ott letelepedő emberek egy Nagy Ipari bázist építsenek ki maguknak.

Munto Codru bolygón a Codru-Ji klánok tudtak csak fönnmaradni évtizedeken keresztül. Ez lehetővé tette számukra, hogy összpontosítani tudjanak saját bonyolult belpolitikájukra. Sajnos, azonban a vezető Codru-Ji klánok gyakran célpontjaivá váltak az emberrablásoknak.
A Velusia bolygón a Birodalmi időkben sok Herglic dolgozott, fogolyként.


Herglic

Egy régi Tapani mondás, rávilágított komikus méretére.

A Herglics őshonos faj volt a Giju bolygón. Éltek itt vizes alapú emlősök, és fejlettebb lények is. A Herglicsek kellemes és békés faj volt.

Herglic a Giju bolygó lakója. Ez a bolygó a Rimma Kereskedelmi útvonalon található, és ennek egyik végpontja a Giju Passage volt.

A Herglic fölvette a kapcsolatot az emberi Telepesekkel a közeli Tapani ágazatban. A bolygó csatlakozott a Köztársasághoz, és a Gijun sok űrkikötő és gyártási központ alakult.
Venda-Mionoos Meed

Krevas bolygó lakója

Venda Meed egy férfi volt a Krevaaki bolygóról, aki a Régi Köztársaság idején egy Jedi Mestert szolgált. A jedi Mestert, azonban a Galaktikus Birodalom kikiáltásának idején megölték. Ezután Venda elhatározta, hogy a további sorsát a Sötét Erő elsajátításának szenteli.
Coruscant


Sith HolocronTedryn Holocron


Boster Terrik

Boster Terrik volt az a személy, aki átnevezte Birodalmi Csillagrombolóját

"Tévelygő Venture" névre, és bekapcsolta rajta a hajó shadowportját.

Terrik volt az, akinek évtizedekig a magántulajdonát képezte egy

Birodalmi osztályú csillagromboló, és ezt a Galaxisban

piros színnel külömböztette meg.Yavin
A5 Juggernaut

A Köztársasági háborúk után, a Birodalom sok

leszerelt  A5 Juggernautot értékesített más Bolygóközi

Kormányok részére. Juggernautok százait vásárolták meg a

Hutt Klánok is. Néhány pedig a lázadók kezébe került.Two Chiss FemalesChiss
A male ChissCorellian Gunship DP20Consular-class cruiser

(Charcer c70 retrifit)


Sun Guard-Nap Gárda

A Sun Guard volt a legfélelmetesebb katonai egység a galaxisban. Székhelyük a Thyrsus bolygó volt. A Sun Guard "páncél" inspirálta a Császári Királyi Gárda piros színű öltözetét.
TaungBib FortunaWampa jéglényDroidokN1-StarfighterEntertainment on Nubia


Sybot Galactica (Etti IV)Stormtrooper armor


B1 Battle droid


P-series droideka


T.F. - troop carrier


Senate Guard and Commando


Senate BuildingWeblap látogatottság számláló:

Mai: 50
Tegnapi: 112
Heti: 298
Havi: 2 161
Össz.: 585 282

Látogatottság növelés
Oldal: Star Wars képek - Karakter és történet
Tatooinefactory - © 2008 - 2020 - tatooinefactory.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »