Tatooinefactory

Ez a honlap a Csillagok Háborúja filmek hangulatát próbálja felidézni a régmúlt időkből. Különösképpen a Tatooine bolygó világával, élőlényeivel foglalkozik terjedelmesebben, de helyet kap az oldalon a különleges hírek és információ is.

The subject of this article appeared in the Rise of the Empire era.The subject of this article appeared in the Rebellion era.The subject of this article appeared in the New Republic era.

Jabba's Palace

Han Solo
HanSolo.jpg
Pozíció Millennium Falcon (Ezeréves Sólyom) kapitánya, a Lázadó Szövetség tábornoka
Anyabolygó Corellia
Faj ember
Nem férfi
Frakció Lázadó Szövetség, Új köztársaság
 

Han és Chewbacca a Tatooine bolygón találkoznak először Ben Kenobival és Luke Skywalkerrel, akik felbérelik, hogy vigye el őket az Alderaanra. A férfi óriási adósságai miatt belemegy a dologba. A Millennium Falconnál azonban már várja a hitelezője, Jabba, aki fegyvereseivel körülvétette a hajóját. Han szokásához híven csak bizonygatja neki, higy kiegyenlíti a hatalmas tartozását, ám ezúttal sem fizet. Másnap utasaival elindul az Alderaanra. Szkeptikusan szemléli, ahogy Ben az Erő használatára tanítja Luke-ot. Nem titkolja, szerinte az egész jedi filozófia csak hókuszpókusz. Mire az Alderaanhoz érnek, a bolygónak már nyoma sincs, ugyanis Darth Vader és Tarkin szétrobbantották a Halálcsillaggal. Han könnyelműen elkezd egy Tie vadászt üldözni, így a Halálcsillag vonósugarába kerülnek, s az beszippantja a Millennium Falcont. Han és a többiek elrejtőznek a csempészáru tárolóhelyében, majd szert tesznek a birodalmi rohamosztagos páncélokra. R2-D2 csatlakozik a központi számítógéphez. R2-D2 információi birtokában Ben Kenobi előremegy, hogy kikapcsolja a vonósugarat. Han, Luke, Chewbacca és a droidok a hangárban várakoznak. Amikor R2-D2 a központi számítógéptől megtudja, hogy Leia hercegnő itt raboskodik, Luke azonnal a lány megmentésére sietne. Han azonban csak akkor hajlandó vele menni, amikor Luke felveti azt a lehetőséget, hogy a lázadók majd busásan megfizetik őt a sikeres mentőakcióért. Nagy nehezen sikerül is kiszabadítaniuk Leia hercegnőt a börtönből, majd visszasietnek a Millennium Falconhoz, a hangárba, ahol Darth Vader a szemük láttára győzi le Bent kardpárbajban. Így a fiatalok az önfeláldozó Ben nélkül szöknek el a Halálcsillagról. Még maguknak sem vallják be, de valójában Han és Luke vetélkednek Leia hercegnő szerelméért. Darth Vader nyomkövetőt helyeztetett a Millennium Falconra, így a birodalmiak követik őket a Yavin IV-ra, a felkelők titkos támaszpontjára. Han megkapja a jutalmát a mentőakcióért, de nem akar hivatalosan is csatlakozni a lázadókhoz, noha Luke ezt várná tőle. Végül mégis Luke segítségére siet, s a Halálcsillag légterében vívott csatában hibázásra kényszeríti a Luke-ot üldöző Darth Vadert. Ezután Luke találatának köszönhetően megsemmisül az első Halálcsillag. A győzelmet követő katonai tiszteletadáson Leia hercegnő kitünteti Hant, Luke-ot és Chewbaccát a hőstetteikért.


Jabba Desilijic Tiure (Jabba the Hutt)
Biografisk information
Hjemplanet

Nal Hutta

Født

600 BBY

Død

4 ABY

Fysisk Beskrivelse
Race

Hutt

Køn

Hermafrodit (mandlig personlighed)

Højde

3.9 meter

Hårfarve

Ingen

Øjenfarve

Orange / Gul

Kronologisk og politisk information
Era(er)
Tilknytning(Az Eredeti Jabba)


Bag om Jabba the Hutt

Den orginale Jabba taler med Han Solo i de fraklippede scener fra ANH.
  • Det var oprindeligt meningen, at Jabba skulle være menneske, og der blev lavet optagelser til A New Hope, hvor Jabba var med som menneske. Men inden filmen blev udgivet blev scenerne klippet ud, og Jabba blev istedet introduceret i ROTJ.

I 1997-udgaven af ANH er Jabba som vi kender ham med.


  • I mange af de gamle Marvel tegneserier er Jabba's navn stavet som Jabba the Hut (med ét T)Boba Fett
Kép:Boba2.jpg
Boba Fett
Életrajzi információk
Szülőbolygó

Kamino

Született

31.5 YE

Elhunyt

ismeretlen

Fizikai jellemzők
Faj

ember (klón)

Nem

férfi

Magasság

1,83 méter

Hajszín

fekete

Szemszín

barna

Kronológiai és politikai adatok
Korszak(ok)
Hovatartozás


Have a question? Call us at 800-459-2969 Add Us!

Star Wars Boba Fett Inflatable Jetpack

Product ID: #33125

Retail Value: $16.99

Our Price: $12.99

Overall Rating: * * * * *
var total = 12.99; var quantity = 1; function UpdateQuantity(newQuantity){ var newQuantityInt = parseInt(newQuantity); if(isNaN(newQuantityInt) || newQuantityInt == 0) newQuantityInt = 1; total = total / quantity; total = total * newQuantityInt; quantity = newQuantityInt; get_object("totalSpan").innerHTML = "$" + (Math.round(total * 100) / 100); } function UpdateTotal(checked, amount){ return; if(checked) total += amount * quantity; else total -= amount * quantity; get_object("totalSpan").innerHTML = "$" + (Math.round(total * 100) / 100); }

Place Your Order Here:

Quantity › !

Star Wars Boba Fett

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 94
Tegnapi: 112
Heti: 342
Havi: 2 205
Össz.: 585 326

Látogatottság növelés
Oldal: Return of the Jedi: Jabba és udvaroncai
Tatooinefactory - © 2008 - 2020 - tatooinefactory.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »